Laiska ja saamaton (ja tyhmäkin vielä)

5.03.2012 - 12:32 / Kirjo.
7 vastausta - “Laiska ja saamaton (ja tyhmäkin vielä)”

 1. Lauwrene Kirjoittaa:

  Infografiikka!?
  Whaaat ikinä en ole tollaista kuullut. Mutta joo, se taitaa olla yleinen vitsaus, että sen lisäksi että ennakkotehtävät on vaativia ja tylsiä niin sen lisäksi tehtävänannoista ei mienaa saada lisää tolkkua! On sekin kyllä tapa aiheuttaa lisää paineita hakijoille.
  Mutta onneksi toi rumba on jo ohi mun osalta :—D

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Joo, oon miettinyt että ne tehtävien laatijat tekee ihan tahallaan niistä tollasia kryptisiä, jotta hakijat menettäisivät yö unensa, kun eivät tajua tehtävänantoja.
  Ja sinä onnekas kun oot jo koulussa! Oli itseltä vähän päässyt unohtuun kuinka hirvee hulabaloo tää hakeminen oikein on, toisaalta ennakkotehtävät on ihan iisi juttu verrattuna sitten pääsykokeisiin =____=
  Niin ja kerroppa vielä dementikolle missä koulussa sä oikein olitkaan? Jotenkin päässyt unohtuun :”D

 3. trikkis Kirjoittaa:

  en tiä tuleeko tämä nyt kovinki pahasti myöhässä mutta infografiikkaa on esimerkiksi liikennemerkit ja tienviitat, ne hahmot jotka näyttää miesten- ja naistenvessat, kaikenlaiset piirakka- ja pylväsdiagrammit, sääkartat jne jne. Tsekkaa youtubesta Röyksoppin Remind me, se on pelkkää infograffaa :)

 4. Kirjo Kirjoittaa:

  Ei tuu kovinkaan myöhässä, jotain olen jo itse saanut selville, mutta tuo musiikki viedo on tedella valaiseva, ei pitäisi ainakaan enää olla mitään epäselvyyksiä asian suhteen :D

 5. Ida Kirjoittaa:

  Haha! ’Infografiikkaa’ ihmettelin itekkin. Yritin ettiä vastausta googlesta ja alimmainen kuvista pompahti nenälle. Aiai tätä kohtalon ivaa..
  Oletkos muuten jo keksinyt mitä se infografiikka tarkoittaa? Apu olisi täällä päässä tarpeen! :D

 6. Kirjo Kirjoittaa:

  Ida:
  En siis olekaan ainoa, jolle infografiikka on aivan uusi sana :D
  Mutta joo, tuossa on ainakin yksi linkki, joka valaisi mielestäni aika hyvin mitä infografiikka on: linkki

 7. vimmu Kirjoittaa:

  haha :D löysin tämän sivun kun etsin epätoivoisena googlen kuvahausta kuvia sanalla infografiikka. en vain ymmärrä ennakkotehtävää. huoh.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto