Että silleen

27.06.2014 - 11:37 / Kirjo.
6 vastausta - “Että silleen”

 1. trikkis Kirjoittaa:

  Älä sie luovuta! 2. varasijalta voi hyvinkin päästä vielä opiskelemaan, kun nuista valituista voi joillain olla useampi paikka ja ne valitseekin jonkun muun koulun ja peruu tämän. Aattele, paljonko oli hakijoita ja kuinka moni niistä jäi vielä sinun taakse. Taidealoille on niin tiukka seula, 2. varasija ei ole ollenkaan huono :) Pidetään peukkua! t.random uusi lukija

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Trikkis: Kiitos paljon kannustavista sanoista! :))
  Ja toi on kyllä ihan totta mitä sanoit, että toinen varasija on jo todella hyvä, kun ottaa huomioon kuinka paljon hakijoita taidealalla on. Tuolloin kun tulokset tuli julki se ei paljoa kyllä lohduttanut, sillä hakukertoja on jo muutama takana eikä vieläkään ole tärpäännyt. Tällä kertaa sentään on jo todella lähellä se sisäänpääsy, joten se on selvää edistymistä muiden vuosien hakuihini nähden!

  Ja todella kiva tietää, että blogillani on uusi lukija! :) (terv. ihminen joka fanittaa sun blogia, muttei oo koskaan kehdannut tulla kommentoimaan mitään)

 3. Mireille Kirjoittaa:

  Olisko mahdollista hakea suoraan jonnekkin ulkomaille taiteita opiskelemaan?

 4. Kirjo Kirjoittaa:

  Mireille: En ole koskaan tuota ulkomailla opiskelua edes ajatellut! Toisaalta en ole varma uskaltaisinko lähteä ulkomaille opiskelemaan, sillä pelkään ettei kielitaitoni riitä todellakaan siihen hommaan. Mutta ihan varteenotettava vaihtoehto tuokin kyllä on, jos joskus rohkaistun niin ehkä sitten voisin repäistä ja lähteä ulkomaille opiskelemaan.

 5. rosison Kirjoittaa:

  Hei kato meet työrahoilla Oriin kuvislinjalle ens vuodeks! :D H E I ja sitten on se saakelin mikä se oli digitaalinen maalaus siellä jossain Torniossa(??), mistä kuultiin vasta ihan liian myöhään tänä vuonna… Sä oot ihan järjettömän hyvä ja ihailen sua ihan hirveästi (ily papa <3), ja tää ON sun ala, usko pois (jos vaan niin itsestä tuntuu, mutta näin vuoden sun kanssa töitä tehneenä – koska mehän TEHTIIN kans töitä!! – voin täydellä varmuudella sanoo että oot paras eikä ne ansaitse sua ne tyhmät koulut kun ei tajua tehdä niistä valintakokeista sopivia sulle!!) Ja ei sitä tiedä, kyllä voi vielä onnistuakin se varasija :3 tai sitten yrität sinne ulkomaille, meidän heidi valloittaa vielä maailman <3

 6. Kirjo Kirjoittaa:

  Joo eikö me niin puhuttu, että jos ei kouluun pääse niin takas orivedelle! :”D
  Mutta siis äääää, kiitos paljon rakas lapseni kehuista ja kaikkea <3 (oot paras ja lempilapseni ei saa kertoo sun ottosisarilles tätä sitten:D) Ja eikä mua enää edes harmita jos en kouluun pääse. Teen sit koko vuoden sarjakuvaprojektia mitä oon mielessä pyöritellyt ja yritän elää jotenkin taas talven. (Niin ja anteeksi myöhä vastaukseni! Työhommat on vienyt ihan mukanaan, niin etten ole edes täällä ehtinyt käydä tsekkaamassa onko uusia viestejä tullut)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto