Varoituksen sananen

28.08.2014 - 16:22 / Kirjo.


Ajattelin tämän tänne tunkaista, sillä tämän hetkiset Oriveden uudet orjat varmaankin kyyläävät entisten orjien blogit läpi etsien jotain tietoa siitä millaista opistolla on jne.
Sarjis itsessään on tänä keväänä tehty viimeisinä viikkoina Orivedellä Emmin käskystä. Meidän piti laittaa ylös omia kokemuksiamme ja terveiset tuleville orjille, joten tässä olisi muutama neuvo/ asia mitä kannattaa muistaa opistovuotenanne! Ja haluan vielä onnitella uusia orjia loistavasta opistopaikan valinnasta, toivottavasti viihdytte opistolla ja Orivedellä!  (p.s. muutama muukin meidän linjalainen teki tämän tapaisen sarjiksen ja ne muut löytyy täältä)

opisto_pienempiopisto2_pienempi

Kategoria: Oriveden Opisto, sarjakuvia.
Tagit: , ,2 vastausta - “Varoituksen sananen”

  1. Huuhkis Kirjoittaa:

    Hyviä neuvoja! Voin näin kolmen vuoden jälkeen sanoa, et opisto-vuosi on kyl paras vuosi evörr! Sarjis-linjalla tuntuu muutenkin olevan tosi paljon kannustavaa ja samaistuttavaa porukkaa, ehdottomasti kokemisen arvoinen!

  2. Kirjo Kirjoittaa:

    Aivan! En voi muuta kun kompata, että opistoaika on ollut yksiä parhaimmista (ehkä jopa paras) kokemuksistani tässä pienessä elämässäni tähän asti! Ja toi on kans totta että aina näyttäis sarjislinjalla olevan todella hyvää ja innostavaa porukkaa, joka saa ihmiset tekemään juttuja joita ei muuten tulisi tehtyä elämässään.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto