Kaksnelonen

11.10.2014 - 10:26 / Kirjo.


 

10_lokakuuta

Viime viikonloppuna tuli siis otettua osaa 24 tuntia sarjakuvaa -tapahtumaan. Tein sarjiksen joka on itsenäinen jatko-osa opistolla thdylle pitkälle sarjakuvalleni (jos pitkikseni haluaa lukea se löytyy issuusta). Kaksnelosen pääsee lukemaan klikkaamalla tota ”katso koko kirjaus” kohtaa (kiitos ja anteeksi).
kalla_01 kalla_02 kalla_03 kalla_04 kalla_05 kalla_06 kalla_07 kalla_08 kalla_09 kalla_10 kalla_11 kalla_12 kalla_13 kalla_14 kalla_15 kalla_16 kalla_17 kalla_18 kalla_19 kalla_20 kalla_21 kalla_22 kalla_23 kalla_24

Kategoria: sarjakuvia, Yleinen.
Tagit: , , ,8 vastausta - “Kaksnelonen”

 1. Kummitäti Kirjoittaa:

  Niin oli hyvä jatko. Kyllä vaan tuo piirtäminen ja satuilu on sun juttu.
  Hyvä Heidi.
  Eikä yhtään haitannut, vaikka ”tuhlasit” 5 tuntia.

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Kummitäti: Kiitos :)) Siinä mielessä 5 tunnin tuhlaus harmittaa, kun muuten olisin saanut koko jutun siinä 24 tunnissa valmiiksi. Meni meinaan 5 tunnilla yli siitä kun 24 tuntia tuli täyteen.

 3. Neganiglet, yo Kirjoittaa:

  Heidi, olen hyvin pettynyt sinuun. Siinä ei ollutkaan Eero x Johannesta. B ’D Mutta se oli kyllä silti hyvä! Pakko muuten kysyä, oletko katsonut Mushishia? Tuli jotenkin mieleen.

 4. Kirjo Kirjoittaa:

  Neganiglet, yo: Et oo ainut joka pettyi siihen ettei ollut Johannes x Eeroa! Serkkuni oli kans pettynyt kun kerroin millasen 24 tein :”’D Mutta koska yleisö näköjään pyytä JxE niin voin luvata, että piirrän jossain kohtaa jonkun lyhyen sarjiksen aiheesta!

  En oo Mushishia katsonut, sarjan tiedän nimeltä ja olen ajatellut että se pitäisi jossain kohtaa katsoa (eikös se myös ole mangana?) Jos vaikka nyt syyslomalla saisin katseltua sen, sillä tarvitsen jotain uusia sarjoja katseltavaksi.

 5. skjere Kirjoittaa:

  Täällä Tanelin kanssa luettiin tämä ja tykättiin ihan hurjana! Tosi hieno jatko Marrakselle, ja 24h sarjikseksi ihan hurja. Ite kans diggasin tästä lappi-teemasta ja toi sun siveltimen jälki on ihan tajuttoman nättiä ja tulee vaan mieleen että tällä ihmisellä on tää tekniikka kyllä hallussa!

 6. Kirjo Kirjoittaa:

  Kiitos paljon~ C: Mietin kyllä aluksi pitkään, että teenkö siveltimellä tätä ollenkaan. Tein jopa ekan sivun terällä, mutta onneksi vaihdoin siveltimeen. Siveltimellä teko oli yllättävän nopeaa, ja todellakin aion jatkaa sillä tekemistä!

 7. rosison Kirjoittaa:

  aaAAAAAAAAAAAAH APUA SAAKO NYT SIT FANITTAA ;________; Sun pitäis pistää tää myyntiin Marraksen kanssa !! Ja kyllä, tää ON tarpeeks siistiä jälkeä siihen!!!! Saaks nyt olla vihanen kun teet noin hienoa jälkeä 24 h:ssa :FFFFFFF Et haista Heidi paska kun oot niin hyvä <333 (oikeesti, vaan että <3 älä ikinä lopeta sarjisten tekoo rakas isä <33) Oikeesti, tää inspiroi ehkä ens vuonna itsekin ottaamaan nyt tosissaan 24:n (koska let's face it, puheet oli suuret, valvoin joo, mut en mä mitään sarjista saanut aikaiseks…!)

 8. Kirjo Kirjoittaa:

  Hnng, KIITOS SINULLE!! Mutta voin sanoa, että en olis saanut rykästyä tätä pihalle ilman teidän hienoa seuraa! Ja olen ihan tosissani tästä! Mä en yksin oikein saa itseäni tekemään mitään, mutta kun on muita ihmisiä ympärillä (fyysisesti tai netin kautta) piirtämässä ja tekemässä juttuja niin se motivoi TOSI paljon mua saamaan asioita aikaiseksi.

  Mutta hei, otetaan ens kaksneloseen tavoitteeksi, että mä valvon sen 24 tuntia ja sä väännät sitten siinä ajassa sarjiksen, it’s a deal right!?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto