Syysloma ja Tampere

20.10.2014 - 11:07 / Kirjo.
2 vastausta - “Syysloma ja Tampere”

  1. merlin Kirjoittaa:

    en ees haluu aatella tota junamatkaa.. huh. onneks voit varmaan olla läppärillä matkan aikana. :D kalpenee kyl munki 4 tunnin matka ton rinnalla. mut toivottavasti jaksat ravata, ettet ihan höperöidy siellä laplandissa! (apua sinne tulee sit ihan kunnon kaamos, muista syyä d-vitamiinia ja juo paljon tuoremehuja!!!!)

  2. Kirjo Kirjoittaa:

    Äläpä, en enää ikinä valita kahden tunnin junamatkoista :D ja joo läppäri on ihan hyvä matkaseura, siinä ehtii katsoa parikin leffaa matkan aikana! Ja ne junat joilla etelään tulen on yleensä vielä sellaisia missä on wifi, joten hyvin kyllä pärjää junamatkat. Vähän jo kuumottelee toi kaamosaika, mutta eiköhän siitä selviä. Olen noiden vitamiinien syömisen aloittanut hyvissä ajoin, napsin jo nyt neljää erilaista vitamiinia poskeeni joka päivä :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto