Leffakokemus nimeltä Interstellar

16.11.2014 - 20:34 / Kirjo.
2 vastausta - “Leffakokemus nimeltä Interstellar”

  1. Tyy Kirjoittaa:

    Harmi kuulla, ettei leffa olekaan niin tajuntaa räjäyttävä. Pitänee tarkistaa se itsekin kun en ole vielä kerinnyt. :0
    Höhö jeaaah Rovaniemen elokuvateatteri. Itse en sitä löytänyt puoleen vuoteen kun Rovaniemelle olin muuttanut opintojen perässä. Toisaalta ihan hauska on kun sellaisessa piilosopukassa on. Laadussa muut teatterit ovat tosiaan paljon parempia, kun Rovaniemen oma on vain sellaisen nurkanlämmittimen kokoinen pölyarmeijaa ja muita tavaroita imaiseva musta-aukko. Oletko Mandragora-tee ja kahvipuodissa vielä käynyt? Suosittelen lämpimästi jos se sieltä vielä löytyy :d ! Rovaniemellä oli myös törkeen söpö suklaakahvila, joka kuitenkin meni konkurssiin osittain sen eteen barrikaadiksi osuneen tietyömaan takia. Toivottavasti nyt sinun opiskeluaikoina siellä ponnahtelisi lisää kivoja persoonallisia pieniä kahviloita ja puoteja. Onnea opintoihin! (Ps. käy Arktikumissa!)

  2. Kirjo Kirjoittaa:

    Joo en olisi itsekään varmaan tuota leffateatteria löytänyt jollei yski paikallinen kaverini olisi minua sinne ohjeistanut :D
    En ole Mandragorasta tätä ennen kuullutkaan, (pikaisen googlailun myötä se näyttäisi vielä pystyssä olevan) pitääkin käydä vilkaisemassa millainen kauppa oikein on! Ja muutama ihan varteen otettava kahvila löytyy jo nyt Rovaniemeltä, odotan kyllä että niitä nousisi lisää tänne :) Arktikumiin pitää kanssa lähteä käymään, se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta museolta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto