Yli vuosikymmen fanittamista ja loppua ei näy

19.01.2015 - 19:10 / Kirjo.
7 vastausta - “Yli vuosikymmen fanittamista ja loppua ei näy”

 1. merlin Kirjoittaa:

  wow. aika kunnioitettavan paneutuva merkintä. ja oon noista hobitti-leffoista TÄYSIN samaa mieltä. meinaan lyödä jokaista joka on sillee ”JOOMUT EI NE OO HUONOI KU NE ON NII EEPPISII AHIHIHI LEGOLAS <3 <3''

  ja oot kyl kehittyny tekijänä! jatka samaan malliin. u__u

 2. Zephy Kirjoittaa:

  Kiinnostavaa lukee näit arvosteluita vaikken juuri lotreihin saatika hobittiin oo välittäny missään kohtaa tutustuu!
  P.S. on super oikein tehdä asioita koska voi, keep it up daed :D

 3. Kirjo Kirjoittaa:

  @Merlin: Uskotko jos sanon että asiaa olis viel riittänyt pari sivua lisää, jos olisin jaksanut enemmänkin vaahdota tuosta aiheesta? :D Oon yllättävän sivistyneenä pystynyt pitämään itseni kun oon näistä leffoista keskustellut ihmisten kanssa, Pitää vaan muistaa että leffoihin joudutaan tekeen muutoksia (sillä leffahan on eri asia kuin kirja) mutta että kaikki muutokset EIVÄT ole hyvästä. Ja kiitos kauheesti kehuista mama!! <3 OwO

  @Zephy: Hyvä jos kiinnostusta ja viitseliäisyyttä riittää lukea mun mietteitä tästä aiheesta!! C':

 4. Huuhkis Kirjoittaa:

  Tolkienism all the way !!!!!!

  Ja samaa mieltä, Lotrit ei oo ehkä täydellisiä , mut ne on kuitenkin paljon tasokkaampia ku Hobitit. Jälkimmäisten yks ongelma on nimenomaan se, et ne pyrkii oleen liian lotrimaisia ja eeppisiä (miten lastensadusta on saatu tarpeetonta romantiikkaa ja sotaelokuva) Vähempikin määrä leffoja olisi riittänyt.

  Vaikka Lord of the Rings-universumia fanitankin, niin oon iloinen ettei niist oo vissiin näil näkymin tulos enempää filmatisointeja.

  btw, tää oli aika läppä: http://www.eyeofthetiber.com/2014/10/07/peter-jackson-announces-plans-for-72-part-movie-series-of-the-silmarillion/

 5. Kirjo Kirjoittaa:

  Hahahaa, toi oli aika hyvä toi artikkeli jonka linkkasit :”D Repeilin totaalisesti sille, että elokuvastudio ostaa koko Uuden Seelannin ja tekee koko saarivaltiosta kuvauspaikan niille 72 Silma-leffalle! :”D

  Vaikka olenkin tehnyt monia fancasteja liittyen Silmarillioniin, niin en oikeasti haluaisia siitä tai mistään muustakaan Keski-Maa tarinasta enää yhtään leffaa.

 6. töhertelijä Kirjoittaa:

  En ole koskaan ollut mikään iso hobitti tai Tolkien fani, mutta itelläkin on pistänyt silmää toi, että hobitti on yks kirja, mutta kolme leffaa ja oon kuullut TOOOOSI paljon marinaa siitä (mikä on ihan ymmärrettävää). Pitäis vaikka kesällä löytää aikaa, että tutustuisin tolkienin kirjoihin vähän paremmin. Hobitti 1:n oon kattonut, mutten muuta :D

 7. Kirjo Kirjoittaa:

  (Hee~! kiva jos saan käännytettyä ihmisiä lukemaan Tolkienin tuotantoa OwO)
  Suosittelen aloittaan lukemisen Hobitista, vaikka onkin ihan erilainen tyyliltään kuin Sormusten herra, mutta on sitäkin helpompi lähestyttävä! Hobitti on mielestäni meinaan hyvä mittari siihen, että jaksaako lukea Tarua, kun se on oikeasti pitkä ja välillä Tolkienin tyyli kirjoittaa saattaa tuntua pitkäveteiseltä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto