Sarjista kaupan viikonloppuna!

24.08.2015 - 21:37 / Kirjo.


 

24_elokuuta

Sain siis tehtyä Helsingin sarjisfestareille sarjiksen myyntiin pienlehtitaivaaseen! Tässä kansi:

kansi_teksteillä

Ja tässä vielä takakansiteksti:
Linnea muuttaa isänsä kanssa vanhaan sukukartanoon. He saavat kuulla, että kartanossa kummittelee tilan vanha isäntä Johan Uskglasson. Linnean isä ei tuollaiseen hölynpölyyn usko ja käskee unohtaa puheet kummituksista. Linnea kuitenkin herää eräänä yönä salongin vanhan pianon soittoon. Kuka soittaa öisin pianoa talossa? Vai pitääkö talo vain vanhuuttaan ääntä, niin kuin Linnean isä väittää.

Että tällainen tarina olisi tarjolla 42-sivun muodossa! Tulkaa ostamaan, tai muuten vain moikkaamaan festareilla!

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , ,8 vastausta - “Sarjista kaupan viikonloppuna!”

 1. Liisa Kirjoittaa:

  Hienolta näyttää! On ihan pakko kysyä, onko nimi Johan Uskglasson Jonathan Strangen & Mr. Norrellin inspiroima? :) Hyvä nimivalinta joka tapauksessa!

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Kiitoksia paljon! Ja kyllä, nimi juontuu juuri sieltä :D Tuo nimihomma lähti aluksi ihan vitsinä liikkeelle ja koska kässäri vaiheessa hahmoa piti jollain nimellä puhutella niin nappasin tilapäisesti nimen Jonathan Strage & Mr. Norrellista. Siinä vaiheessa, kun viimein piti kyseiselle hahmolle keksiä ”oikea” nimi, niin en enää tuosta lainanimestä kyennytkään luopumaan :’D Joten väänsin nimeä hiukan, jotta se sopisi ruotsinkieliselle aatelishenkilölle.

 3. trikkis Kirjoittaa:

  Oijoi, kuulostaa tosi hyvältä! Pitää käydä hakeen tää sitte festareilta :3c

 4. Kirjo Kirjoittaa:

  Hiii~ Mahtavaa jos kuulostaa hyvältä! C:

 5. BusterGarou Kirjoittaa:

  Kävin ostamassa tämän ja tykkäsin tosi paljon! :D Sun kynänjälki on tosi kivan näköstä ja arvostan sitä kun ihmiset jaksaa tekstata käsin (missä itse sukaan aika pahasti :’D). Jatka vaan samaan malliin!

 6. Kirjo Kirjoittaa:

  @BusterGarou: Oi kiitos paljon kehuista! c: Mietin tosi pitkään, että jaksanko tekstata käsin noi tekstit vai en, mutta oon nyt ihan tyytyväinen että ne käsin sinne raapustin. Aikaahan tuo vie kun käsin kirjoittaa, mutta mielestäni jokainen sarjakuva näyttää paremmalta kun ne on käsin tekstattu (aivan sama millaisella käsialalla kirjoittaa :’D).

 7. Surkea Kirjoittaa:

  Heiiii mä en löytäny tota sun pienlehtees ku sitä etin, kävin kaikki ne teltat kahesti läpi mut oon kai puusilmä ää! Pystykkö myymään tota tyyliin näin internetseistä käsin? <3

 8. Kirjo Kirjoittaa:

  @Surkea: Äää no voi piru! Mä kyllä jouduin jo lähtemään sunnuntaina aikasin pois, että jos silloin olit kiertämässä niin mun löytäminen oli vähän vaikeampaa :’D Mutta juu kyllä onnistuu ostaminen näin interwebsterin kautta! Laita mulle vaikka sähköpostilla viestiä (lintula.heidi(at)gmail.com) niin sovitaan tarkemmin asiasta! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto