festarit ja pieni idean poikanen

7.09.2016 - 22:19 / Kirjo.


7_syyskuuta_valmis

(Sarjistapaamisia en ole sen pidemmälle miettinyt kuin, että sellainen olisi kiva. En edes tiedä paljonko täällä päin innostuneita sellaisille tapaamisille olisi, tai tulisiko sellaisiin edes porukkaa? Mutta mmh, tämä on vielä  ihan ideatasolla heitetty ajatus, jota pitää vielä kehitellä.)

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,8 vastausta - “festarit ja pieni idean poikanen”

 1. Piri Kirjoittaa:

  Oon ehdottomasti kannattamassa tuota Rovaniemen sarjismiitti-ideaa! Ite lahjakkaasti kusin hommani ja missasin sarjisfestarit, ni senkin takia jäi kaipaamaa sarjistyyppien näkemistä ja noh muutenkin tää Rovaniemen ja pohjoisen sarjisväki tuntuu olevan vailla aktiviteetteja. Edes kertaluontoinen tapaamisen tapainen olisi miellyttävä piristys

 2. hannapirita Kirjoittaa:

  Rovaniemestä en tiiä mut AIKA lähellä (eli tosi kaukana silti) Oulussa toimii ainaki feministinen sarjakuvatoiminta ja niil on miittei. https://www.facebook.com/PohjoisSuomenFeministinenSarjakuvatoiminta

 3. emu Kirjoittaa:

  Joo Rovaniemelle sarjiskerho!! :V

 4. Kirjo Kirjoittaa:

  @hannapirita: Noh täällä kaikki on kaukana, joten siihen pitää vain tottua :D Mutta hei kiitos vinkistä! Pitääkin liittyä tuohon ryhmään ja katsoa jos oikein miittin jaksaisi täältä asti joskus raahautua :)

  @emu ja @piri: Hienoa tietää, että jokunen kiinnostunut tälle idealle olisi! Ideaa pitää vielä miettiä, sillä itselläni ei ole mitään hajua kuinka, miten ja missä esim. muut tällaisia tapaamisia järjestää. Mutta yhden tapaamisen voisi jossain kohtaa järjestää ja katsoa kuinka sellainen tuulta siipiensä alle saa, että kannattaako jatkoa sitten miettiä :)

 5. Tuukka Kirjoittaa:

  Järjestä ihmeessä, tiedän Rovaniemeltä ainakin muutaman tyypin jotka olisivat kovinkin innokkaita moisesta. Ja kun laittaa sanaa kiertämään niin voi löytyä yllättävästikin väkeä moisiin rientoihin.

 6. Maijukka Kirjoittaa:

  Joooooo kyllä täällä on monia sarjismiitti-innostuneita!!

 7. Jenni Kirjoittaa:

  Miä ois myös kiinnostunut sarjismiitistä :3

 8. Kirjo Kirjoittaa:

  @Tuukka: Kiitos kannustuksesta! Joo pitää kyllä jotain puskaradioo laittaa asiasta sitten leviämään kunhan saan värkkäiltyä jotain tapaamisen tynkää kasaan.

  @Maijukka ja @Jenni: Hyvä tietää että täällä on lisää innokkaita tyyppejä sarjismiitille! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto