Mitäs jos

17.02.2017 - 23:30 / Kirjo.
2 vastausta - “Mitäs jos”

 1. tyyti-täti Kirjoittaa:

  Graafisen puolen koulutöistäsi en osaa kertoa, mutta muutoin piirtämis- ja sarjakuvapuolelta voin sanoa että sinulla on taitoa ja potentiaalia tällä saralla. Sinulla on mielikuvitusta, tekninen piirtopuoli selkeästi handlauksessa, ja osaat käsitellä tarinankerrontaa nätisti. En ole ollut ahkera sarjakuvablogien lukija aikoihin opintojeni viimeisten puristusten ja opparien takia, mutta aina yhtä mielelläni tulen tarkistamaan oletko kertonut tarinoitasi lisää sitten viime tarkistuskerran. Vaikkan pyrin pitämään itseni kaikkiruokaisena taiteen suhteen, huomaan kuitenkin olevani tietyllä tapaa nirso laadussa. En usko että se on keneltäkään pois jos uskallat iskeä jalkasi sarjakuvamaailmaan raivokkaammin. Se varmaan enemmän ilahduttaa ihmisiä, vaikka varsinkin suomalaisella luonteella olisi opittavaa myös ilmaista positiiviset palautteet herkemmin tekijän kuuluviin. Kuuntele sydäntäsi, täysillä eteenpäin! Jos tuntuu epävarmalta, siitä on parempi keskustella sellaisten kanssa, joiden kautta tuntuu hyvältä peilata itseään – sekä jollaisia arvostat ja haluat imeä itseesi voimaannuttavia vaikutuksia. Yksin ei kannata jäädä ajatustensa kanssa!

  terv. se joskus Rollossa opiskellut immeinen

  PS. vaikutat ihastuttavalta, pohtivaiselta ihmiseltä, jonka kanssa olisi kiva joskus päästä keskustelemaan sarjakuvista yms. vaikka teen tai kahvin äärellä!

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Hei ensinnäkin anteeksi myöhäisestä vastauksesta ja toiseksi todella paljon kiitoksia kommentista!! Sanat osuivat ja upposivat! <3

  Minulla (ja varmaan monella muulla suomalaisella) on se ongelma ettei juuri uskalla yrittää, tai on muuten vain kauhean ujo tuomaan omaa osaamistaan esille. Ja sitten kun muuten elämä tuntuu vaikealta, niin itselläni korostuvat nuo piirteet ja alan epäillä omia kykyjäni tekijänä. Alkuvuosi oli itselleni vaikeaa (pystyn nyt sitä käsittelemään analyyttisemmin ja jopa osoittamaan ne tekijät mistä se kaikki johtui), nyt kesän jälkeen pitäisi olla taas helpompaa. Mutta kuten sanoit, ei ole keltään pois vaikka yrittäisin sarjakuva-alalle! Tuo on asia joka tuntuu itseltäni usein unohtuvan, joten muistutus siitä on aina hyväksi. Ja jos ei alalla nappaa niin aina pystyn työllistymään jollain muulla tapaa ja jatkaa piirtämistä ja sarjisten tekoa harrastuksena.

  Ja hei jos joskus pyörit samoissa taphtumissa (sarjisfestarit, conit yms.) tai jos satutaan muuten vain samaan kaupunkiin, niin olisi hauskaa tavata kupposen ääressä! Uusia ihmisiä on aina kiva tavata :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto