turhauttaa

17.02.2017 - 23:29 / Kirjo.


02_05_netti

 

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,2 vastausta - “turhauttaa”

 1. Rasmus Kirjoittaa:

  Äh fiilaan tosi lujaa tätä.

  Mietin miks tuntuu niin tukalalta enkä saa luettuu biologiaa, vaik tykkään siitä ja oon valinnut sen, mut toisaalt jos mun tarvis lukee vaiks historiaa niin oisin yhtä tuskissani, kun se ei kiinnosta minuu tippaakaan. Erona näissä on se, et biologias tuskastuttaa lukemattomuus sisällön takii (tää on kivaa mut en anna sille aikaani) ja historiassa lukemattomuus määrän takii (tää on roskaa ja kirjoja on paljon enkä tuu selviin). Tää ei nyt ehkä oikein liittynyt mihinkään, mut kumpaakaan en pystyis lukeen. En tiiä onks sil mitään välii mikä se syy on, ei vaan pysty, kirjat ei lukeudu oli syy mikä tahansa.

  On jotenkin huono olo eikä tee asioita ja sit siitä tekemättömyydestä tulee ekstrahuono olo. Tosi nihkee pyörä. Uskon, et joku hetki mieli viel virkoo ja energiaa pystyy kanavoimaan tekemisiin paremmin, mut sitä hetkee ootellessa mä en pyydä nousta sohvalta, vaan toivon, et se on mukava sohva

 2. Kirjo Kirjoittaa:

  Joo toi esimerkkisi noista kahden eri aineen kirjojen lukemisesta summaa niin hyvin yhteen sen, mitä käyn itse myös läpi näiden hommien osalta! Ihan sama että onko se itselleen mielekästä tekemistä vai ei, niin ei vaan saa asioita hoidettua niin kuin haluaisi.

  Sohva on onneks mukava ja toiveissa (sekä pyrkimyksissä) olis että sieltä pääsis viä nouseen kevään aikana :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Minä muualla

Armaat opistokamut

Parempaa luettavaa:

wordpress com stats

Arkisto